Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu le cere miniștrilor să-și facă propria analiză: va fi evaluată inclusiv capacitatea lui de a mai fi ministru/Video

Inquam Photos / George Calin
ciolacu parlament

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că fiecare ministru este pasibil de remaniere, dacă și-a asumat anumite investiții și nu și-a respectat angajamentele.

Citește și: Marcel Ciolacu anunță remanierea miniștrilor: Se va face! Voi avea o discuție cu premierul/ VIDEO

”Eu nu vreau să discut materiale apărute în presă. După o discuție pe care o să o am cu ministrul de Finanțe. În cazul în care un ministru și-a asumat anumite investiții și nu poate să le facă, atunci va fi evaluată inclusiv capacitatea lui de a mai fi ministru (...) Trebuie o analiză foarte clară!”, a spus Marcel Ciolacu.

”Trebuie făcută o evaluare a fiecărui ministru în interiorul. Poate fiecare ministru trebuie să își facă o analiză, avem și fondurile europene. În perioade de criză trebuie să fi pregătit pentru orice!”, a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a spus că primul semnal bun este că rectificarea bugetară este pozitivă.

”Presupun că primul ministru are o grilă de evaluare. Rectificarea bugetară este pozitivă și este îmbucurător, ceea ce înseamnă că ne-am încadrat în niște parametri buni. Așteptăm să terminăm pe zona energetică, pentru că nu putem să dăm rectificarea înainte de a avea legislația. Avem voie la două rectificări pe an, doar domnul Cîțu și domnul Orban, care se împrumutau cu miliarde și miliarde au făcut trei rectificări pe an”, a spus Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.