Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu LOVEȘTE Guvernul Orban: În programul de regionalizare se vorbea de guvenatori pe zone. Nu ar fi rău

Facebook
Marcel Ciolacu

Cerere a liderului social - democraților chiar înainte de alegerile locale. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vorbeşte despre proiectul de regionalizare care prevedea existenţa unor guvernatori pe zone, după sistemul francez, iar în acest context afirmă că "nu ar fi rău într-o viitoare guvernare să reîncepem acea discuţie care a fost implementată în Polonia şi a avut un randament foarte bun”, conform News.ro.

Citește și: Spitalele sunt LUATE CU ASALT - COADĂ la Spitalul Militar din Capitală

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a promis, vineri, în timpul unei vizite electorale în judeţul Hunedoara, că PSD va "scrie” un program special dedicat "Valei Jiului", folosind greşit dativul cuvântului "vale".

 

"Situaţia nu este roză pe Valea Jiului. Valea Jiului este cea mai afectată zonă după Revoluţie şi indiferent, din punctul meu vedere, cine a fost la guvernare a făcut mult prea puţin pentru această zonă. Bine ar fi să conservăm cele patru mine funcţionale din acest moment şi, după mai multe discuţii avute cu domnul profesor Dîncu o să ne implicăm să scriem şi un program, dar alături de europarlamentari să mergem şi la Bruxelles să avem nişte discuţii serioase pentru un program special dedicat Valei Jiului”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

În acest context, Ciolacu a vorbit despre faptul că există diferenţe semnificative de dezvoltare între judeţe din aceeaşi regiune, el dând exemplul judeţelor Timiş şi Hunedoara.

 

"Îmi aduc aminte în programul de regionalizare când se vorbeau de acei guvernatori pe zone, pe sistemul francez, de fapt asta era ideea principală, ca în aceleaşi zone să nu existe diferenţe majore de dezvoltare. Şi cred că nu ar fi rău ca într-o viitoare guvernare să reîncepem acea discuţie care a fost implementată în Polonia şi a avut un randament foarte bun”, a adăugat preşedintele PSD.

 

Ciolacu s-a arătat încrezător că PSD va câştiga şefia Consiliului Judeţean şi cel mai important număr de primari din judeţul Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.