Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Mă mir că medicii nu au ieșit să spună că sunt jigniți. Toți vrem să facem șmecherii. Nu mai e timp de ele. Șmecheria din România ne-a adus aici

PSD
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a comentat decizia anunțată de preşedintele Klaus Iohannis, care a declarat, joi, că a solicitat Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor şi personalului medical care lucrează cu pacienţi infectaţi cu COVID-19.

”Mă mir că nu au ieșit să spună că sunt jigniți. De bani au acum nevoie? De sănătate! Ni s-au ascuns zeci de cazuri, a ieșit subiectul pensiilor speciale. Propun să ne întâlnim toate partidele și să încheiem acest subiect.”, a spus, la TVR 1, Marcel Ciolacu.

Citește și: În plină criză pe piața muncii, omul instalat de Guvernul Orban aruncă peste jumătate de milion de euro pe bannere, pixuri, agende, pliante și afișe

Liderul interimar al PSD a abordat și subiectul amânării alegerilor locale.

”Azi, cu Kelemen Hunor, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu am depus, la Senat, un proiect prin care am propus amânarea alegerilor locale cu maximum 6 luni, după terminarea stării de urgență.”, a completat șeful Camerei Deputaților.

Citește și: Victor Costache va ocupa o nouă funcție la Ministerul Sănătății

Ciolacu a vorbit și despre OUG referitoare la păsuirea plății ratelor la bănci, la care, inițial, Florin Cîțu introdusese și plata dobânzii la dobândă.

”Toți vrem să facem șmecherii. Nu mai e timp de ele. Șmecheria din România ne-a adus aici. Am discutat cu BNR și am convenit un proiect convenabil și acceptat de BNR. Noi am propus suspendarea pentru 6 luni, Guvernul a propus 9 luni. ”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Atenție! Toate documentele emise de MAI cărora li se prelungește valabilitatea, în perioada stării de urgență .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.