Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Klaus Iohannis: 'Doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică'

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că partidele de dreapta întorc țara în perioada anilor 1996-2000.

„Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!

Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile. O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie.

La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depășit de situație - se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul. Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani!", a spus Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

O primă întâlnire a premierului desemnat Dacian Cioloş cu Florin Cîţu, Kelemen Hunor, Varujan Pambuccian ar urma să aibă loc miercuri, pentru discuţii privind formarea unei majorităţi şi colaborarea la guvernare. Pentru PNL, potrivit informaţiilor din şedinţa de marţi seară a conducerii partidului, discuţia s-ar putea limita la a recomanda din nou USR să-şi caute o majoritate alături de PSD şi AUR, partidele care au demis guvernul prin moţiune de cenzură.

Vezi și: Dacian Cioloș află dacă va fi din nou premier sau nu: întâlnire decisivă cu liderii PNL și UDMR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.