Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, mesaj tranșant către liberali: PSD NU va susține un guvern minoritar

ciolacu PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le transmite un mesaj tranșant liberalilor și arată că social-democrații nu vor susține sub nicio formă un guvern minoritar. Replica lui Ciolacu vine, după ce, aseară, cei de la PNL au decis să meargă în Parlament cu un guvern minoritar PNL-UDMR.

”România, în acest moment, este la cea mai mare răscruce de după al Doilea Război Mondial. Dacă nu înțelegem nici măcar acum cu ce avem de a face și care sunt așteptările românilor la noi înseamnă că facem politică degeaba. Mai mult decât a făcut PSD până acum nu putea face. Am avut o deschidere totală să discutăm și cele 10 măsuri și programul de guvernare, am avut disponibilitatea să vorbim și despre un guvern de tehnocrați, ca pe urmă să ne întoarcem la popor la alegeri anticipate. Nu știu ce au hotărât liberalii și nici nu mă interesează în mod deosebit.

PSD nu poate susține un guvern minoritar! Când ai de a face cu 4 crize: economică, sanitară, socială și politică nu poți trece prin aceste crize cu un guvern minoritar.

Un guvern minoritar este o ruptură între Guvern și Parlament. Cu certitudine PSD nu va vota un guvern minoritar, eu acest lucru o să-l recomand colegilor mei.”, spune Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.