Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl acuză pe Nicușor Dan: 'Tu te interesezi de căldura bucureștenilor pe 10 noiembrie?' (video)

captura Antena 3 CNN
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe primarul Capitalei că nu are „știința administrativă” să conducă Bucureștiul, după ce Nicușor Dan l-a rugat să discute cu ministrul Finanţelor pentru a găsi o soluţie în ce priveşte datoria de 600 de milioane a companiei Termoenergetica faţă de Elcen.

„Nu mi-e adversar, nu stiu pe cine reprezinta. E membru PNL? USR? Nu stiu. Mi s-a adresat cu „Ciolacule”. Cand faceam toate nenorocirile pe care le invoca președintele, cand vindeam Ardealul, nu m-am adresat cu „Iohannis”. E o constatare. La dna Clotilde, i-am zis „dna primar”, cu toate ca a furat alegerile. Nu am inteles de ce mi se adreseaza mie, nu sunt prim-ministru.

În al doilea rând, tu te interesezi de caldura bucurestenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzau avem discutii din iunie-iulie despre abordarea cu termoficarea in Buzau. Tu în noiembrie te trezești? De ce sa il sun pe ministrul Finantelor? Sa fac trafic de influenta?

O sa discutam in coalitie daca prim-ministrul doreste, ca nu e in atributiile mele, sa vada de ce sa ajute Bucurestiul, daca e asa o catastrofa.

Rectificarea se face la sfarsitul lui noiembrie, dar tu esti primar si te trezesti pe 10 noiembrie ca ai o discutie in ce priveste incalzirea? Pentru mine, imi mentin parerea, e bine sa isi dea demisia si sa lase bucurestenii sa gaseasca un viceprimar, nu are capacitatea sa conduca primaria.

Nu inseamna ca nu are minte, dar nu are stiinta administrativa sa conduca. Liberalii trebuie sa recunoasca ca au gresit cand l-au sustinut pe Nicusor”, a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.