Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu NIMICEȘTE Guvernul: 'Acea poză a lovit în miezul credibilității acestui Guvern și a premierului'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, luni seara, al România TV, despre prelungirea stării de alertă și despre ceea ce face Guvernul Orban, care ar trebui să plece de la Palatul Victoria.

"Domnul ministru a făcut un anunț neserios. Nu anunți la TV. Guvernul trebuie să intre într-un parteneriat cu românii și să explice de ce este necesară prelungirea stării de alertă.

Nu mai vrem să participăm la acest jos. Este un joc politic. Se urmărește achiziția de bunuri directe, cu ocazia stării de alertă. PSD nu va vota prelungirea stării de alertă.

S-a dus vremea în care Guvernul în care spunea la TV anumite lucruri. Trebuie să se trezească și să vorbească în parlament cu specialiști. Totul este o ambiguitate și noi nu mai dorim să fim părtași la această superficialitate.

Domnul Cîțu, în loc să ne dea explicații de ce nu sunt bani de pensii și alocații, ar trebui să vină cu un plan economic coerent. Eu aștept specialiștii să se exprime, cum ar fi pe domnul Arafat.

Acea poză a lovit în miezul credibilității acestui Guvern și a premierului. Trebuie să-și dea de îndată demisia", a spus Marcel Ciolacu, în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.