Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Nu cred în generalii de pace! Unii comandă batalioane, alții fripturi! Dacă nu voi avea sprijin, ne întoarcem la popor

marcel ciolacu aleph news

Marcel Ciolacu: Nu cred în generalii de pace! Unii comandă batalioane, alții fripturi și apă! Dacă nu voi avea sprijin, ne întoarcem la popor

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat luni seară că nu va renunța la pachetul de reforme în ciuda rezistenței din sistem din ultimele săptămâni.

Într-un dialog cu jurnalistul Ion Cristoiu la Aleph News, acesta i-a atras atenția premierului că “va da de dracu” dacă va merge pe calea deja anunțată pentru că va fi o rezistență imensă din sistem.

Premierul i-a replicat că merge inainte cu reformele și nu va da înapoi. Excepție va fi doar cazul în care partenerii de coaliție de la PNL nu vor susține pachetul de masuri si că atunci “joacă cu mandatul pe masă” și se va întoarce la popor.

Cu privire la rezistență, premierul a spus cș știe la ce s-a inhămat si că rezistența nu îl înspăimântă și ca pe undeva e normala de vreme ce se discută pe lucruri neoficiale și neexplicate.

“Nu cred în generalii de pace! Nu mă refer aici la domnul Ciucă. Un domn general de la Buzău, de la o unitate militară celebră mi-a zis ceva acum câțiva ani: Domnule deputat sunt două tipuri de generali: unul ca mine care comandă batalioane și unii care comandă fripturi, apă și ce mai vrea el pe acolo!

“Mergem înainte pentru că îmi asum sa și pierd, dar nu ne va ierta nimeni daca pierdem acum oporturtunitatea imensă pe care o avem acum cu banii europeni prin PNRR!”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a anuntat ca pachetul va fi finalizat in curand ai va si asumat de guvern. înainte însă măsurile îi vor fi prezentate și președintelui Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.