Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, pe FB: Atât românii, cât şi companiile româneşti trebuie să beneficieze de un tratament corect, similar oricărui cetăţean sau companie europeană

cursdeguvernare.ro
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, după o întrevedere cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, că românii şi companiile româneşti trebuie să beneficieze de un tratament corect, similar oricărui cetăţean sau companie europeană, ”cu atât mai mult cu cât întreaga Europă este mai sigură cu România în acest spaţiu”, anunță News.ro.

”Atât românii, cât şi companiile româneşti trebuie să beneficieze de un tratament corect, similar oricărui cetăţean sau companie europeană. Cu atât mai mult cu cât întreaga Europă este mai sigură cu România în acest spaţiu”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că din acest motiv i-a mulţumit Robertei Metsola, preşedintele Parlamentului European, ”pentru mesajul ferm în favoarea României în contextul votului privind aderarea ţării noastre la Schengen”.

”Şi mă bazez în continuare pe sprijinul Parlamentului European şi pentru ca România să devină membru cu drepturi depline ai spaţiului Schengen cât mai repede”, a transmis Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.