Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu pregătește o surpriză în Parlament la începutul sesiunii: 'Sunt parlamentari care doresc să se afilieze grupului PSD'

ciolacu marcel

Marcel Ciolacu pregătește o surpriză de proporții la începutul sesiunii parlamentare. Președintele interimar al PSD a anunțat, miercuri, la Antena 3, este foarte posibil ca mai mulți parlamentari să își schimbe partidul, la inceputul sesiunii parlamentare, și că sunt așteptați să vină mai mulți deputați și senatori alături de PSD.

Citește și: Orban NU SE LASĂ și promite desființarea SIIJ: Vom găsi cea mai bună soluție să o punem în practică

„Ca și cutumă parlamentară, la începutul fiecărei sesiuni, anumiți parlamentari vin și declară de la tribuna Parlamentului apartenența la un grup parlamentar sau altul. Vom vedea adevăratul recensământ după ziua de luni, când parlamentarii vor veni sau vor face solicitări la Biroul Permanent, pentru a se lua act către afilierea către un grup parlamentar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD pregătește surpize cu privire la afilierea unor parlamentari la grupul social-democraților, Marcel Ciolacu a precizat că sunt mai mulți aleși care vor să se alăture PSD.

„Sunt parlamentari cu care am stat de vorbă și care doresc să se afilieze grupului parlamentar al PSD”, a adăugat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.