Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu profețește: momentul în care va pica Guvernul Cîțu

Antena 3
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că, în prezent, partidele din coaliția de guvernare nu pto lua nicio decizie politică, din moment ce nu au finalizat congresele pentru alegerea noilor conduceri. Ciolacu susține că abia după ce vor fi alese noile conduceri la PNL și USR-PLUS se va lua o decizie politică.

Citește și: Guvernul strânge şurubul: Se anunţă noi restricţii la nivel naţional, după prelungirea stării de alertă (surse)

”Pentru români ar fi bine să pice cât mai repede. Fiecare zi care trece vedem problemele, vedem cum cresc prețurile, cum se întâmplă tot mai multe lucruri grave.

Cred că până în momentul în care nu se vor termina congresele de la USR-PLUS și PNL, nu cred că se va modifica actuala coaliție. O decizie politică nu se poate lua, atâta timp cât ei nu au terminat alegerile. După aceea vor știi cine sunt președinții, conducerile și va fi luată o decizie.”, a spus Marcel Ciolacu, la DC NewsLive.

Întrebat dacă PSD va intra la guvernare, în cazul căderii Guvernului Cîțu, Ciolacu a explicat: ”Este foarte complicat, vom vedea la momentul respectiv care sunt cele mai bune decizii”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.