Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'PSD va veni cu un buget alternativ în Parlament. Niciodată bugetul României nu a întârziat atât de mult'

Liderul PSD, Marcel Ciolacu spune că formațiunea pe care o conduce va veni cu un buget alternativ în Parlament săptămâna viitoare. Ciolacu a declarat, în direct la România TV, că urmează un an dezastruos pentru români, dar și pentru administrațiile locale. Niciodată bugetul nu a întârziat atât de mult ca anul acesta, susține liderul PSD care a arătat că dacă bugetul va fi prezentat în Parlament în februarie, primăriile din țară vor primi bugetele abia în luna aprilie. Până atunci primarii localităților nu pot face niciun fel de investiții pentru că nu știu pe ce bani să mizeze, a mai adăugat liderul PSD. Ciolacu a mai adăugat că anul acesta pensiile nu vor fi majorate cu cele 8,1 procente promise de Executiv.

Citește și: Se complică situația pentru sistemul sanitar din România: Au apărut primele cazuri de gripă ‘normală’

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vor arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile. Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună. Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital. S-au âmprumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani. Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a declarat liderul PSD.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.