Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu răspunde Guvernului: Există o invitație oficială pentru Ludovic Orban

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că a existat o invitaţie pentru premier de a participa la dezbaterile pe legea carantinei şi izolării, iar premierul a transmis, la Tulcea fiind, că ”domnia sa nu trebuie să vină”.

Citește și: Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă cum comentează precizările Guvernului, potrivit cărora premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament, informează News.ro.

”Nu, a fost o invitaţie. Eu îmi amintesc un răspuns al premierului fiind la Tulcea, parcă, care a spus că domnia sa nu trebuie să vină”, a răspuns Ciolacu.

Când i s-a atras atenţia că Executivul vorbeşte despre lipsa unei invitaţii oficiale, Ciolacu a precizat: ”Preşedintele Senatului sunt ferm convins că a şi făcut lucrul acesta”.

Marcel Ciolacu a anunţat, luni, după şedinţa conducerii PSD, că senatorii social-democraţi vor vota legea privind carantina şi izolarea după ce premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii vin în Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ şi de ce l-au înaintat atât de târziu.

În replică, Guvernul a transmis că premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament în legătură cu legea privind carantina şi izolarea şi au exprimat disponibilitatea de a participa la discuţii ”ori de câte ori sunt invitaţi sau solicitaţi în mod oficial”.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu le-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban şi ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu să participe la dezbaterile din Senat şi să stea faţă în faţă cu reprezentanţii CSM şi organizaţiile neguvernamentale de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

În replică, Ludovic Orban care era în vizită oficială la Tulcea, a afirmat: ”Asta este o formă de tergiversare a adoptării legii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.