Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu răstoarnă calculele guvernului Orban: PNL vrea să păstreze 90% dintre pensiile speciale

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis luni că guvernul Ludovic Orban va păstra 90% din pensiile speciale prin excepțiile pe care le propun.

„PNL vrea să păstreze 90% dintre pensiile speciale prin excepțiile pe care le propun! În fapt, PNL susține pensiile speciale cât pot de mult. Sunt doar niște mincinoși, care una spun și alta fac. Fie eliminăm pensiile speciale cu totul, fie le lăsam așa cum sunt acum! PSD a propus deja varianta corectă, care prevede supraimpozitarea drastică a tuturor pensiilor speciale. TOATE pensiile speciale, NU doar cele care ne convin așa cum vrea PNL. Pentru că așa este echitabil! Pensiile militarilor RĂMÂN AȘA CUM SUNT ACUM! Și asta pentru că trebuie să respectăm normele NATO!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

PNL a decis, în ședința BEX de luni, ca partidul să susțină anularea pensiilor speciale, cu excepția celor militarilor și magistraților.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților are pe ordinea de zi a ședinței de marți, care începe la ora 11.00, proiectul de lege al PNL pentru eliminarea pensiilor speciale.

Inițiativa PNL se numește „propunere legislativă privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputaţi şi senatori şi senatori, judecători şi procurori, personalul auxiliar de specialitare al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor, poliţişti, funcţionari publici cu statul special, funcţionari publici parlamentari, membrilor corpului diplomatic şi consular al României, membrilor Curţii Constituţionale şi a personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România”.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.