Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, replică acidă pentru Sighiartău: Dacă are ceva de spus, să strângă voturi și să-l schimbe pe Nicolae Ciucă

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, replică pentru Sighiartău: Dacă are ceva de spus, să strângă voturi și să-l schimbe pe Nicolae Ciucă

„Este clar că domnul Sighiartău nu are o problemă cu domnul Ciolacu”, a spus premierul miercuri, în exclusivitate la „Interviurile Digi24.ro”. În opinia lui Ciolacu, liberalul „încearcă să își facă un culoar pentru a lupta în interiorul PNL-ului”. „Dacă are ceva de spus, să strângă voturi, să-l schimbe pe Nicolae Ciucă”, a declarat premierul, care a precizat că nu îl va ajuta în acest sens pe vicepreședintele PNL, pentru că el se „ocupă doar de PSD”.

"În politică fiecare are strategii. E normal. Fiecare vrea să-i ia locul fiecăruia.

Nu vă uitați la PSD-ul din urmă. Mă chinui cu colegii mei să construim ceva, nu mă pot supăra pe un coleg că a spus „o să-i iau locul lui Ciolacu”. O să-mi ia și mie locul cineva. Când voi pierde alegerile, plec eu acasă.

Suntem în anul 2023, eu nu pot să-i răspund domnului Sighiartău. Este clar că domnul Sighiartău nu are o problemă cu domnul Ciolacu. Domnul Sighiartău încearcă să își facă un culoar pentru a lupta în interiorul PNL-ului.

Părerea, mea, pentru că sunt mai în vârstă decât domnia sa, e că este o abordare greșită. Eu nu o să-i răspund niciodată.

Dacă are ceva de spus, să strângă voturi, să-l schimbe pe Nicolae Ciucă. Dacă stă și încearcă să-l ajut eu, n-o să-l ajut. Eu mă ocup de PSD.

El încearcă o poziționare în interiorul PNL, așa se vede de la mine, cu umila mea experiență politică", a spus premierul Marcel Ciolacu.

Citește și: Deputatul PNL Robert Sighiartău a ieșit la atac după ce premierul a fost în Parlament: Majoritatea măsurilor au fost forțate de Marcel Ciolacu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.