Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță că se impune un Congres PSD: 'Cât de curând vom declanșa procedurile'. Ce spune despre o posibilă candidatură a lui Teodorovici

opiniabuzau.ro
ciolacu marcel

Marcel Ciolacu a anunțat că procedurile interne pentru organizarea unui Congres PSD ar putea fi finalizate în „două, trei săptămâni”, iar ulterior va fi stabilită și data evenimentului în care social-democrații își vor alege noua conducere.

„Vom face congres, chiar se impune un congres. Cât de curând vom declanșa procedurile de depunere de moțiuni. Presupun că în două, trei săptămâni toate procedurile interne ale partidului o să fie aprobate”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1 Tv.

Opulență liberală în vreme de COVID-19: Minge adusă cu elicopterul pe stadion

Referitor la faptul că anterior susținea că nu PSD nu va face congres pe perioada stării de alertă, el a explicat: „Am zis că facem în două, trei săptămâni. Terminăm toate procedurile și, pe urmă, o să stabilim data congresului. Da, se poate face. Suntem în 2020, se poate face și online congresul, nu e o problemă. Nu vom intra în alegerile locale fără o conducere legitimată prin vot de către congres. Suntem mai deschiși, nu mai suntem atât de rigizi”.

Întrebat cum gândește viitoarea conducere a PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: „Cred că urgența mare acum e ceea ce se întâmplă în starea de alertă și programul economic pe care o să îl lansăm și la congres. Nu cred că lumea, acum, e foarte interesată de echipa Congresului PSD”.

Referitor la faptul că fostul ministru Eugen Teodorovici ar putea concura împotriva sa pentru șefia PSD, Marcel Ciolacu susține: „Sunt colegii mei și doresc să candideze. E și normal să candideze. Bine ar fi să se abțină în spațiul public”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.