Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opulență liberală în vreme de COVID-19: Minge adusă cu elicopterul pe stadion

Libertatea
Elicopter minge fotbal

Mare petrecere liberală în plină pandemie de coronavirus, astăzi, la Liebling, ocazionată de inauguarea stadionului din localitate, o lucrare de 200.000 de euro, potrivit Libertatea.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Ca dovadă ostentativă, mingea a fost adusă cu elicopterul. Printre oaspeţii de seamă s-au numărat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, senatoarea Alina Gorghiu, deputatul Marilen Pirtea şi mulţi alţii.

În timp ce guvernanţii PNL se dau peste cap cu sfaturile privind distanţierea socială, într-o perioadă în care numărul de infectări cu coronavirus e în creştere, liberalii din Timiş au timp de petreceri. Mari şi opulente.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Potrivit Libertatea, astăzi, la inauguarea stadionului din Lebling, au fost prezenţi toţi liderii PNL Timiş, începând cu Nicolae Robu, senatoarea Alina Gorghiu sau deputatul Marilen Pirtea.

Cu mare fast, mingea a fost adusă cu un elicopter, pus se pare la dispoziţie de omul de afaceri Romeo Dunca, candidatul PNL la preşedinţia Caraş-Severin. Robu şi Gorghiu au fost şi invitaţii gazdelor de-a încerca mingea cu care s-a jucat ulterior o partidă amicală.

„Nu facem o știre de presă din asta, s-a făcut pentru oamenii din comună, pentru copiii care vor să facă sport și pentru echipa de fotbal și cine vrea informații să vină la primărie și primește toate informațiile. Proiectul a fost aprobat de consiliul local și tot, nu este o știre de presă asta. Nu știu cu elicopterul, mă depășește”, a declarat pentru Libertatea viceprimarul Vasile Iacob, în timp ce primarul Ioan Munteanu (PNL) a refuzat să vorbească cu jurnalista ziarului amintit.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

Potrivit Libertatea pentru lucrările de reparații ale stadionului din Liebling s-au plătit peste 500.000 de lei, adică 100.000 de euro, în timp ce alți aproape 100.000 de euro s-au dat pe un sistem de irigare profesional şi un sistem de drenaj a suprafeței de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.