Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu trage la foc automat în programul economic al PNL: 'Este un program de cumpărat voturi. Plagiat, amatorism și hoție'

Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, continuă criticile dure la adresa programului de relansare economică prezentat miercuri de Guvern, alături de preşedinte, într-un eveniment la Clubul Diplomaţilor. Ciolacu susţine în continuare că programul este plagiat după programul de guvernare al PSD din 2016. Pe lângă acest aspect, liderul PSD acuză Guvernul că pregăteşte noi "tunuri" prin acest program, cum ar fi un miliard de lei pentru firmele de asigurări.

"Este un program de cumpărat voturi. În primul rând, suntem primul stat european care lansează un program de guvernare, într-o plină criză economică, la restaurant. Toate statele europene au venit cu aceste programe economice în instituțiile guvernamentale sau în Parlament. Nu e posibil așa ceva.

Să vii să lansezi programul economic al țării în plină criză economică la terasă. Din punctul meu de vedere, sunt trei concluzii clare. Este un plagiat, amatorism și hoție.

Este programul PSD din 2016. Un sfer e deja implementat, există. Când PSD a făcut acest program aveam anumite venituri la bugetul statului. Aceste venituri nu mai există, el nu e adaptat cerințelor actuale. Se bazează pe bani europeni fără să spună nimic concret cum vor atrage aceste fonduri.

Un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregătește guvernarea. După tunurile de achiziții acum avem un miliard de lei pentru firmele de asigurări. În continure, se plătește clientela politică. Niciun Guvern nu și-a permis așa ceva", a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.