Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Vom avea coronavirus, ținând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia

Facebook
ciolacu marcel

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara la Antena 3 că in opinia sa este o chestiune de zile până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România, "ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia". "Nu ştiu dacă suntem pregătiţi", a adaugat acesta.

Afirmatiile lui Ciolacu, lider judetean PSD Buzau, vin in contextul in care duminica seara o româncă venită din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată de medici, la sosirea la Buzău și va fi supusă unor investigaţii medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 40 de ani a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. În autocar, femeia ar fi primit vestea că o persoană cu care a lucrat în Italia a fost diagnosticată cu coronavirus.

După ce a coborât din autocar, femeia a sunat la 112, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău. Primele informaţii arată că femeia nu ar avea simptome de boală. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.