Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Iures şi Eric Aradits se joacă de-a copilăria în 'Octav'

poster film Octav

Filmul Octav, ce rulează în cinematografele din ţară din 6 octombrie, se bucură de un real succes din partea publicului. Filmul este construit în jurul unui contrast puternic între copilărie şi bătrâneţe, care sunt oglinda aceleaşi poveşti în lung-metrajul regizat de Serge Ioan Celebidachi.

Citeşte şi: Cea mai cunoscută biografie a pianistei Clara Haskil, lansată la Bucureşti

Povestea lui Octav (jucat de Marcel Iureş la maturitate) se concentrează în jurul acestei oglinzi prin care pătrunde în universul minunat al copilăriei, unde râsetele copiilor şi jocurile îi amintesc de ce înseamnă să fii copil. Această poartă spre copilărie îl ajută pe Octav să desluşească sensul călătoriei sale.

Eric Aradits, care îl interpretează pe Octav în copilărie, preciza că 'nu ştie ce este bătrâneţea', însă ideea de a 'juca copilăria lui Octav' i-a adus o mare bucurie şi plăcere. Marcel Iureş completează această sinceritate adăugând că nu există trucuri în rândul copiilor deoarece aceştia sunt cinstiţi.

Contrastul artistic pe care îl înfăţişează cei doi actori prin jocul lor actoricesc aminteşte de modalitatea onestă prin care omul se poate regăsi după îndelungi căutări şi timp.

Filmul Octav a adus în cinematografe, după primul weekend de la lansare, 27.221 de spectatori şi încasări totale de 338.707 lei, devenind astfel singurul film românesc care a adunat atât de mulţi spectatori în sălile de cinema, în 2017, doar după primul weekend.

Citeşte şi: Elton John își va încheia seria de concerte la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas în 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.