Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elton John își va încheia seria de concerte la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas în 2018

elton john

Elton John, una dintre cele mai importante atracții muzicale din Las Vegas, își va încheia rezidența la Caesars Palace anul viitor, informează AFP și Associated Press citând un anunț făcut luni de cazino.

Citeşte şi: A murit actorul John Dunsworth

Stabilimentul din capitala americană a jocurilor de noroc nu a oferit o explicație și nu a precizat dacă încheierea acestei colaborări este legată de problemele de sănătate ale cântărețului și muzicianului britanic în vârstă de 70 de ani, scrie AGERPRES.

De asemenea, nu este clar dacă masacrul de la 1 octombrie din Las Vegas, care a lăsat în urmă 58 de morți, ar fi stat la baza acestei decizii.

Legenda muzicii pop urma să încheie în mai 2019 "The Million Dollar Piano", spectacolul pe care îl oferă din 2001 în sala The Colosseum a cazinoului. De la debutul acestuia, Elton John a susținut 207 de reprezentanții, a precizat Caesars Palace.

Ultima reprezentație a "The Million Dollar Piano" la Caesars Palace va fi la 19 mai 2018. Biletele pentru următoarea serie de concerte vor fi puse în vânzare la 22 octombrie.

Artistul britanic s-a întors pe scenă săptămâna trecută după ce a fost nevoit să anuleze mai multe concerte în acest an din cauza unei infecții bacteriene pe care a contractat-o în timpul unui turneu efectuat în America de Sud.

Aceasta este cea de-a doua rezidență a lui Elton John în renumitul cazinou după ce între 2004 și 2009 a susținut 243 de concerte cu show-ul "Red Piano", precizează sursa citată.

Citeşte şi: Decizie INEDITĂ a judecătorilor: O educatoare, obligată să se INTERNEZE într-o clinică de psihiatrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.