Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela: Am votat pentru nepoțica mea, să trăiască într-o țară normală

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat duminică dimineața că a votat pentru nepoțica sa și pentru un viitor normal.El a precizat că în jur de 39.000 de polițiști, jandarmi și pompieri sunt implicați în procesul electoral, dintre care jumătate se ocupă de protecția secțiilor de votare, potrivit Mediafax.

”Astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o țară normală. În special, am votat pentru nepoțica mea și pentru un viitor normal, să trăiască într-o țară normală”, a declarat Marcel Vela după ce a votat.

Întrebat de ce a votat așa de devreme, Vela a răspuns: Noi suntem în dispozitiv. Ministerul Afacerilor Interne este la datorie și ne dorim din tot sufletul ca și turul doi să fie organizat la fel de bine ca și turul întâi, să nu avem evenimente”.

Citește și: Prezență SURPRIZĂ - Câți români au votat în țară în primele 10 minute de la deschiderea urnelor

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că la alegerile de duminică sunt implicați în jur de 39.000 de polițiști, jandarmi, reprezentanți IGSU, dintre care 50% se ocupă de protecția secțiilor, 25% de ordinea și liniștea publică și 25% din aceste efective sunt în revervă.

Un număr de 18.748 de secții de votare s-au deschis în România, duminică, la ora 7.00, la al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este de 18.217.411 cetățeni, potrivit AEP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.