Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela anunță măsuri împotriva coronavirusului - Vom introduce în chestionar și rubrica din Codul penal, pentru cei care fac declarații false

MAI
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că se va introduce în chestionarul primit de pasagerii ce vin din Italia și articolul din Codul Penal, pentru cei care fac declarații false, mai ales după cazul de la Sadova, când două persoane care au fost în Italia au fost găsite la cârciumă, potrivit mediafax.

Marcel Vela a spus că a introdus în formularul pe care îl completează pasagerii care se întorc din zone cu epidemie, o clauză în care sunt prezentate măsurile coercitive.

„Vom introduce și rubrica cu Codul penal, pentru cei care fac declarații false. Recunosc că nu am introdus în formular o clauză în care să prezentăm măsurile coercitive, crezând că fiecare cetățean e responsabil. Dar după cazul de la Sadova și de mâine (marți – n.r.) vom face acest lucru. Vor suporta rigorile legii”, a spus ministrul de Interne.

Doi localnici din comuna Sadova, județul Dolj, întorşi duminică dimineaţa din Italia, au fost căutaţi cu poliţia pentru a fi controlaţi dacă au coronavirus. Un alt cetăţean din localitate a sunat la 112 şi a alertat autorităţile despre sosirea celor doi. Oamenii au fost găsiţi în scurt timp „la o vodcă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.