Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela ar fi participat la o nuntă cu sute de invitați: nici vorbă despre distanțare socială/ SURSE/ UPDATE: Romeo Dunca: `E o mizerie`

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, ar fi participat, în weekend, la nunta fiicei unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, omul de afaceri Romeo Dunca.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

Nunta a fost una la care au participat cel puțin 200 de persoane și a fost organizată la o cabană deținută de omul de afaceri, informează Impact.

Marcel Vela fusese cu elicopterul MAI la Deva, pentru instalarea noului subprefect de Hunedoara.

UPDATE: Ulterior Romeo Dunca a clarificat pe pagina sa de Facebook întâmplarea și a acuzat o anumită parte a presei de manipulare:

”Minciuna cu intenția de a discredita adversarii urmată de prostirea poporului a ajuns la rang de vedetă.

Stiri lansate de publicații aservite preluate mai apoi de televiziuni care nu verifică mizeria transmisă chiar daca rănesc sau jignesc pe cineva, inunda si intoxica poporul credul si dezorientat.

Cum e posibil ca o publicație să mintă în halul acesta ?

Ce simte un ministru copleșit de problemele țării aflate la grea încercare cand cu nerusinarea rămasă nepedepsita un ziar platit din bani furati afirma astfel de lucruri despre el? Dl Marcel Vela nu numai ca nu a fost prezent la nici un fel de eveniment de cununie, nici macar nu a știut că va exista asa ceva . O cununie in aer liber urmată de o masă pe un câmp la care au participat un număr restrâns de persoane . A se vedea cortul transparent din imagine poziționată la 60 m de celălalte 2 corturi. Reclamația primarului Maralescu cum ca acolo e dezmăț cu 500 persoane a fost verificată de 4 masini de jandarmi , o mașină de la poliția locală si jurnalisti aflați în simbria celor interesați de scandal. Niciunul nu a constatat vreo încălcare a regulilor si au plecat după ce ne-au urat civilizat spor la treaba . Deși unul din polițiști era din comuna ostilă a primarului Maralescu .

Pe la locația respectivă au trecut si o parte din clientii cu biciclete sau pe jos care s-au plimbat cu telescaunul pe munte in sâmbăta frumoasă care a trecut. Evident după ce au fost informați să nu se apropie de cortul in care erau 45 de locuri la mese . Toată lumea a plecat acasă rămânând cu sufletul la Muntele Mic a cărui frumusețe au descoperit-o cu aceasta ocazie.

La 22.30 ultimul om a plecat. Nu am fost la cabana ,nu au fost sute de persoane iar ministrul Vela habar nu avea pe unde eram.

Rusine celor din acea presă si din acele televiziuni mincinoase care își bat joc de popor facand din lăcomia de a încasa vanzand orice ,un mijloc pervers de indobitocire a populației.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.