Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela aruncă 'bomba': 'Carmen Dan ştia de Caracal, primise un raport secret. Raportul este clasificat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul Marcel Vela a vorbit, într-o pauză de la şedinţa-maraton de Guvern, despre neregulile din Poliția Caracal, aflată în atenția media după cazul Gheorghe Dincă.

Marcel Vela a precizat că fostul ministru Carmen Dan a fost informată despre aceste nereguli. „O spun pentru prima oară, este o știre. În 5 martie, ministrul de la vremea respectivă, doamna Carmen Dan, a fost atenționată de către Serviciul de Protecție despre ce se întâmplă la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio măsură. (...) Măsurile care estimăm că s-ar fi luat nu au avut nici o consecință pozitivă.

Ponta intră la rupere după recordul atins de Guvernul Orban: 'De la 52 de OUG într-un an am ajuns la 25 într-o zi. Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?'

Se știa că la Caracal se promovează în mod subiectiv. Știa că soția soțului de fapt e concubină și de fapt divorțată formal. Aceste lucruri cu tot ce se întâmpla la Caracal au fost aduse la cunoștința ministerului", a precizat Marcel Vela la România TV.

Întrebat dacă acel raport cuprindea și complicități ale organelor locale cu bandele care se ocupă de proxenetism și cămătărie, ministrul de Interne a precizat:

"Raportul este clasificat. Nu am posibilitatea să vă dau detalii. Vă spun că acest raport a arătat starea de fapt din Caracal". Ministrul a mai anunţat că a ordonat o anchetă internă pentru a vedea cine nu acţionat pe baza acelui raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.