Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta intră la rupere după recordul atins de Guvernul Orban: 'De la 52 de OUG într-un an am ajuns la 25 într-o zi. Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?'

Facebook
victor ponta

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează dur după ședința maraton a Guvernului Orban, ședință în care au fost adoptate 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de guvern.

Alertă METEO de VREME REA - Ninsori și viscol în aproape toată țara! Cum va fi vremea în Capitală

„“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un an ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru ?”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.