Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, despre închiderea Bucureștiului: Nu putem spune dacă vom închide o localitate sau nu. Nu anunțăm cu o săptămână înainte

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Marcel Vela Orban Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat că în cadrul grupurilor de specialiști sunt analizate toate scenariile. Pentru moment, Bucureștiul nu se închide, dar ministrul a explicat că în funcție de evoluția situației din Capitală decizia s-ar putea schimba, în funcție de recomandările specialiștilor.

Citește și: Viorica Dăncilă, apel către ministrul Educației: Nu se mai poate întârzia în inerție și apatie!

”Nu pot să spun eu sau Raed Arafat că vom închide o localitate sau un județ, nici nu putem spune că nu vom închide. Orice vom face pentru a proteja un județ, o localitate se va face doar în urma evoluției și a analizei date de specialiști.

Vă dați seama că voi analizăm orice variantă posibilă. Nu se închide Bucureștiul, astăzi, mâine nu s-a luat nicio decizie. Sunt scenarii pe care noi le analizăm în centre de specialitate cu oameni bine pregătiți. Dacă va fi să luăm o măsură de acest tip nu vom anunța cu o săptămână înainte.

La Suceava toate măsurile luate au fost luate pentru protejarea populației, iar cetățenii acestui oraș sunt un model pentru toată țara. Oamenii au înțeles că luăm aceste măsuri pentru a-i proteja.”, a spus Marcel Vela, la Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.