Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, după ce PNL a câştigat în Caraş-Severin, unde a candidat ministrul: 'Vom arăta că se poate și în Banatul de Munte!'

Facebook
Marcel Vela

Marcel Vela a candidat pentru un post de consilier județean la Caraș - Severin, cu scopul de a urca scorul PNL în județul care era controlat la PSD, după alegerile din 2016. Planul ministrului de Interne a funcționat perfect, iar liberalii au șefia Consiliului Județean și vor da și pe cei doi vicepreședinți.

Mai mult, liberalii dețin majoritatea simplă în plen de unii singuri. „Felicit pe toti candidații, fie că au pierdut sau au câștigat, indiferent de culoarea lor politică. Ca președinte de filială, sunt fericit pentru că vom face majoritatea în CJ si vom arăta că Se Poate și în Banatul de Munte! Le mulțumesc pentru implicare și dăruire colegilor care nu au câștigat și nu au fost și ei eroii și sărbătoriții zilei de ieri. Le spun că pentru mine sunt și vor rămâne și ei eroi, pentru că viața este o luptă. Au pierdut o bătălie dar nu au pierdut războiul!”, a transmis Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin,, după alegeri, scrie expressdebanat.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, anunțul momentului: ‘Vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută’

„Felicit noul Președinte al județului Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe toți camarazii care au fost aleși primari, consilierii locali și județeni, urându-le tuturor mult succes în această nouă provocare! Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!”, a mai spus Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.