Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela îi mulţumeşte controversatului Gheorghe Flutur, la ridicarea carantinei din Suceava (VIDEO)

MAI
Marcel Vela

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a transmis miercuri seara un mesaj de mulţumire autorităţilor din Suceava, odată cu ridicarea carantinei în care s-a aflat în ultimele săptămâni municipiul şi localităţile limitrofe. Printre cei menţionaţi de ministru s-a aflat şi Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, cel care este vizat de un dosar penal pentru că ar fi beneficiat de tratament preferenţial la Spitalul Judeţean Suceava.

"Aş dori să mulţumesc compatrioților din județul Suceava pentru efortul, dăruirea și implicarea din această perioada. Prin tot ceea ce au făcut au avut grijă de sănătatea celor dragi și au protejat pe ceilalți cetățeni din zonele limitrofe și din toată țară.

Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători și pentru toate acestea va mulțumesc din suflet dvs, medicilor care au luptat în prima linie, colegilor din MAI, prefectului și președintelui consiliului județean, cât și tuturor instututiilor implicate în acest efort titanic", a afirmat Vela.

Şeful administraţiei judeţene s-a infectat cu noul coronavirus şi a fost internat în Spitalul Suceava, începând cu data de 24 martie. Ulterior, s-a aflat că Gheorghe Flutur a fost trecut drept medic în buletinul pentru analiza de COVID-19 şi s-a iscat un imens scandal mediatic. Politicianul a explicat că a fost o greşeală comisă de doctoriţa Cătălina Zorescu de la Direcţia de Sănătate Publică.

De altfel, în seara în care a izbucnit scandalul, Gheorghe Flutur a sunat-o pe Cătălina Zorescu şi i-a cerut să-şi recunoască vina. Stenograma discuţiei a fost difuzată de Antena 1. Potrivit stenogramei, Cătălina Zorescu i-a amintit lui Gheorghe Flutur că a chemat-o de acasă, într-o zi de duminică, la ora 23.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.