Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela LAUDĂ Poliția de Frontieră: Instituție de elită, care apără întreaga țară

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marcel Vela gest

Orașele situate lângă granițele României sunt pline de migranți care reușesc să intre ilegal în țară. Străzile din Timișoara erau populate cu migranți care, în plină stare de urgență, circulau unde aveau chef, spre deosebire de timișoreni, care erau verificați de Poliție.Ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat, joi, la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 156 de ani de la înființarea Poliției de Frontieră, afirmând că aceștia sunt polițiștii „care protejați o țară”. Vela a premiat doi polițiști, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ METEO emisă de ANM: Cod galben de PLOI în aproape jumătate de țară

 

Marcel Vela, în prezența conducerii Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a participat la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 156 de ani de existență a Poliției de Frontieră.

Ministrul a subliniat importanța strategică a acestei instituții.

„Sunteți o instituție de elită atât de necesară poporului român, voi sunteți cei care protejați o țară (...). Mai ales în ultimele luni, polițiștii de frontieră au desfășurat o activitate intensă care a făcut cinste atât ministerului, cât și României prin modul în care au gestionat situațiile create la frontiere în contextul pandemiei”, a spus Vela.

Vela le-a mulțumit polițiștilor de frontieră pentru modul cum gestionează traficul în punctele de trecere a frontierei, cât și pentru lupta cu contrabandiștii și migrația ilegală.

De asemenea, ministrul Marcel Vela a acordat distincţia „Poliţistul de frontieră al anului 2020” comisarului şef de poliţie Mihail-Cosmin Boldiș din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea și agentului de poliţie Iulian-Eusebiu Macarie, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Sectorul Poliţiei de Frontieră Calafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.