Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo Bielsa a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Leeds, în urma rezultatelor slabe înregistrate

www.bbc.co.uk
Marcelo Bielsa

Tehnicianul argentinian Marcelo Bielsa a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Leeds, în urma rezultatelor slabe înregistrate, informează mirror.co.uk, citat de news.ro.

Supranumit "El Loco (nebunul)", Bielsa, 66 de ani, era în funcţie din iunie 2018. Sub conducerea lui, Leeds a obţinut promovarea în Premier League în al doilea sezon, în 2020, după ce o ratase de puţin în primul.

După 26 de meciuri disputate în acest campionat, Leeds este pe locul 16, cu 23 de puncte, la două puncte de Burnley (24 de jocuri), de pe locul 18, primul retrogradabil.

Echipa lui Bielsa a pierdut cinci din ultimele şase meciuri, patru la rând în Premier League şi a primit zece goluri în ultimele două partide, 0-6 la Liverpool şi 0-4, sâmbătă, acasă, cu Tottenham.

Bielsa a mai pregătit pe Newell's Old Boys, Atlas, America, Velez Sarsfield, Espanyol, Athletic Bilbao, Olympique Marseille, Lazio, Lille şi naţionalele din Chile şi Argentina.

Locul său ar urma să fie luat, potrivit presei engleze, de americanul Jesse Marsch, 48 de ani, care ultima dată a pregătit formaţia RB Leipzig, el fiind de altfel antrenor cu experienţă în cercul echipelor deţinute de Red Bull.

Marsch a mai lucrat ca secund la naţionala SUA şi a antrenat formaţiile Montreal Impact, New York Red Bulls şi RB Salzburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.