Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo Gallardo, antrenorul lui River Plate, ar putea ajunge la Barcelona în decembrie 2019 - presă

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Presa din Argentina scrie despre schimbări pe banca tehnică a clubului FC Barcelona. Înlocuirea actualului antrenor, Ernesto Valverde, ar avea loc în luna decembrie a acestui an. Cel puțin așa spune Claudio Borghi, antrenor și comentator pentru o televiziune din Argentina, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

"Gallardo (n.red. - Marcelo Gallardo, antrenor River Plate) va deveni noul tehnician al Barcelonei în decembrie. În acest moment, este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Președintele lui River Plate a spus că Gallardo va putea pleca doar când el nu va mai fi în funcție, însă informația pe care eu o am vine dintr-o sursă foarte directă", a spus Claudio Borghi.

Gruparea River Plate neagă informațiile apărute. Enzo Francescoli, directorul sportiv al clubului din Argentina, a precizat că FC Barcelona nu a contactat formația pe care o reprezintă.

"Știu tot ce citește toată lumea și mă bucur că un club atât de mare este interesat de el, dar nimic nu este adevărat. În fiecare an, Gallardo face o evaluare în luna decembrie și apoi ia decizia să continue, dar acest lucru este ceva foarte personal pentru el și pentru echipa sa. De aceea trebuie să lăsăm ca lucrurile să curgă.

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

Până la urmă trebuie să fii pregătit de deciziile pe care le iei. S-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, atunci când Ramon (Diaz) ne-a anunțat că vrea să plece. Nu mă gândesc deloc la ce urmează să se întâmple în lunile următoare, pentru că până la urmă nu este nici măcar decizia mea", a spus Enzo Francescoli, potrivit TyC Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.