Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marco Verratti va semna cu Al-Arabi

transfermarkt.com
marco verratti

Mijlocaşul italian al lui PSG, Marco Verratti, se află la la Doha (Qatar) unde urmează să fie supus unui control medical înainte de a semna cu clubul Al-Arabi, scrie AFP citând presa locală.

Jucător de bază al parizienilor timp de mai mulţi ani, Verratti (30 ani) a fost trecut pe lista transferabililor de către conducerea clubului francez, care a indicat că nu se mai bazează pe serviciile italianului, conform agerpres.

Potrivit imaginilor publicate de presa locală, internaţionalul italian (55 de selecţii) a sosit luni seară la Doha. "Sunt foarte fericit şi abia aştept să încep aici. Sper să avem un sezon grozav... Vreau să descopăr totul, stadionul, suporterii, coechipierii, antrenorul', a comentat jucătorul, zâmbitor şi relaxat, la sosirea pe aeroport.

Marco Verratti, după ce va trece de controlul medical obligatoriu, va semna cu Al-Arabi, unul dintre cluburile din capitala Qatarului.

Termenii contractului nu sunt încă cunoscuţi, dar informaţiile din presă sugerează un transfer în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro.

PSG nu a comunicat încă despre această plecare a italianului, care s-a alăturat echipei în 2012, la doar un an de la preluarea clubului francez de către Qatar Sports Investments (QSI).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.