Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie amenință imigranții cu închisoarea

marea britanie

Guvernul britanic a anunţat noi măsuri împotriva imigranţilor ilegali, cei care vor fi găsiţi muncind fără forme legale riscând pedepse cu închisoarea şi confiscarea câştigurilor, transmite Reutes, potrivit Agerpres.

'Oricine crede că Marea Britanie este uşor de înşelat ar trebui să nu aibă niciun dubiu, dacă te afli aici în mod ilegal, vom lua măsuri pentru a te împiedica să munceşti, să închiriezi un apartament, să deschizi un cont la bancă sau să conduci o maşină', a declarat ministrul pentru imigraţie, James Brokenshire. 

'Vom continua să stârpim abuzul şi să construim un sistem de imigraţie care funcţionează în interesul poporului britanic şi al celor care se conformează regulilor', a continuat oficialul britanic. 

Guvernul de la Londra a anunţat că, la revenirea din vacanţă a parlamentarilor, în septembrie, va înainta un proiect legislativ prin care munca ilegală va fi considerată infracţiune, pedepsită cu închisoarea până la şase luni şi amendă în cuantum nelimitat. De asemenea, câştigurile obţinute din aceste activităţi vor fi confiscate. 

Conform noilor măsuri, inculparea angajatorilor care folosesc cu bună ştiinţă mână de lucru ilegală se va face mai uşor, iar pedeapsa maximă prevăzută pentru aceste cazuri va creşte de la doi la cinci ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.