Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie anunță că va pune vize pentru români

thecommentator.com
brexit

Marea Britanie e într-o totală instabilitate. Nimic nu se ştie până când populaţia nu va vota ieşirea sau rămânerea în Uniunea Europeană. Până atunci, un şef al unui important partid ne avertizează. Românii va avea nevoie de viză dacă mai vor să meargă în Regat. Care sunt condiţiile?

Citeşte şi: Cezar Preda, fost PDL, acum la PNL, atac la Klaus Iohannis: 'Dă o mână de ajutor PSD'

Keith Vaz, parlamentar laburist, a declarat pentru mediafax.ro "  Dacă votăm să ieşim, acest lucru va afecta foarte mulţi oameni. (...) Românii care vor să vină în Regatul Unit ar putea avea nevoie de vize pentru a reveni în UK şi toată cooperarea pe care o avem pe tema migraţiei ilegale, contraterorismului, a luptei împotriva crimei organizate nu se va aplica pentru că depinde de apartenenţa noastră la UE. Va trebui să ieşim din Europol pentru că este o organizaţie a UE şi vom fi ca Turcia, sau Maroc, sau oricare din aceste ţări care sunt în afara sistemului european.

Citeşte şi: Primele informaţii după moartea lui Prince: Ce s-a descoperit în cadavrul artistului

Cred că este important să rămânem, cred că libertatea de mişcare a fost foarte bună pentru noi. Cei care au venit din România în Marea Britanie au făcut asta pentru a munci, pentru a contribui la economia britanică, mulţi trimit remitenţe înapoi în oraşele de acasă, în Bacău, Piatra Neamţ sau Bucureşti, Constanţa şi este un lucru foarte, foarte bun. Dacă mergeţi în Aeroportul Heathrow sau Luton veţi vedea mulţi oameni călătorind între ţările noastre şi este foarte, foarte bine pentru Europa şi foarte bine pentru economia României.", a spus laburistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.