Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie, DIVIZATĂ: Susținere SURPRIZĂ pentru Hillary Clinton

Hillary Clinton_Chicago_Speech

În timp ce fostul lider al UKIP, Nigel Farage, și-a exprimat susținerea fermă pentru Donald Trump, primarul Londrei, Sadiq Khan, şi-a exprimat sprijinul faţă de candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, avertizând că opinii antimusulmane precum cele îmbrăţişate de rivalul acesteia, republicanul Donald Trump, 'joacă în favoarea' Statului Islamic, transmite Reuters, scrie agerpres.ro

Aflat joi la Chicago, în prima sa vizită oficială în SUA, Khan s-a declarat 'un mare fan' al dnei Clinton, exprimându-şi speranţa că fostul secretar de stat va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie.

SONDAJ PMP, USL și ALDE riscă să nu treacă pragul. PNL cade sub pragul psihologic


'Ea este, fără discuţie, cel mai experimentat candidat prezidenţial', a afirmat primarul Londrei, adresându-se reporterilor după un discurs susţinut în faţa a peste 250 de cadre universitare, diplomaţi şi oameni de afaceri. 

'Ca tată a două fete, consider că mesajul trimis atunci când cel mai puternic politician din lume este o femeie este unul fenomenal, şi sper că va câştiga', a declarat Khan. 

În calitate de primar al Londrei, el este unul dintre cei mai influenţi musulmani din Europa Occidentală.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, are probleme cu alcoolul?


Imediat după preluarea mandatului, în luna mai, Khan a calificat drept 'ignorantă' propunerea lui Trump de interzicere a intrării imigranţilor şi refugiaţilor musulmani în SUA. 

În discursul său de aproximativ 45 de minute în faţa Consiliului pentru afaceri globale din Chicago, Sadiq Khan nu a menţionat numele lui Donald Trump, dar a atacat poziţiile susţinute de acesta, cum ar fi înăsprirea imigraţiei musulmane pe teritoriul Statelor Unite. 

'Cred că a sugera cumva că musulmanii nu sunt bineveniţi în SUA, a sugera cumva că a fi musulman nu este compatibil cu a fi occidental, acţionează fără intenţie în favoarea Daesh sau aşa-numitului ISIS', a mai afirmat primarul Londrei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.