Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie interzice tranzacționarea unor criptomonede

Cristi Șelaru
Londra

Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) și-a anunțat ieri decizia cu privire la Binance Markets Limited. A avertizat Binance să oprească imediat toate activitățile reglementate din țară. FCA a spus: „Binance Markets Limited nu are voie să desfășoare nicio activitate reglementată în Marea Britanie."

"Datorită impunerii de cerințe de către FCA, Binance Markets Limited nu are în prezent permisiunea de a desfășura activități reglementate [de către FCA]  fără acordul prealabil scris al FCA."

FCA a adăugat, de asemenea, că nicio unei alte subsidiare Binance nu ai-a fost permis să opereze în Marea Britanie, informează Daily Mail.

Acesta spunea: „Nicio altă entitate din Grupul Binance nu deține nicio formă de autorizare, înregistrare sau licență din Marea Britanie pentru desfășurarea activității reglementate în Regatul Unit."

FCA nu a oferit informații suplimentare despre motivul pentru care Binance a fost interzis. Însă instituția  urmărește din ce în ce mai mult criptomonedele, pe măsură ce acestea cresc în popularitate în Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.