Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie - Partidul Laburist va vota planul premierului de introducere a unui nou lockdown,dar însoţit de măsuri economice

AFP
coronavirus

Partidul Laburist britanic (opoziţie) va vota miercuri în favoarea planului premierului Boris Johnson de introducere a unui nou lockdown naţional, a anunţat luni liderul formaţiunii, Keir Starmer, potrivit Reuters.

''Laburiştii vor furniza voturile de care prim-ministrul are nevoie pentru a fi sigur că acest plan este votat în parlament, dar de asemenea vom spune clar: planul trebuie să fie însoţit de un pachet cuprinzător de sprijin economic'', a afirmat Starmer.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

În Regatul Unit, ţara europeană cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19 (46.555), premierul Boris Johnson a anunţat introducerea un nou lockdown în Anglia începând de joi până la 2 decembrie.

Celelalte componente ale Regatului Unit - Scoţia,Ţara Galilor şi Irlanda de Nord - au propriile lor politici şi în ultimele săptămâni au introdus restricţii mai dure cu privire la limitarea răspândirii COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.