Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea împăcare în PSD! Viorica Dăncilă şi Codrin Ştefănescu, discuţie între patru ochi: 'Trebuie să ne unim cu toţii forţele'

După luni de zile în care a atacat-o în numeroase rânduri pe Viorica Dăncilă, Codrin Ştefănescu anunţă marea împăcare cu premierul, în urma unei discuţii între patru ochi.

"Astazi m-am intalnit cu Viorica Dancila. Am discutat cu presedintele PSD despre situatia partidului. Despre tradari, tradatori si complicitati. Am analizat impreuna care sunt adversarii PSD si care sunt posibilii aliati. Si am inteles amandoi ca suntem inconjurati de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule. Fiecare dintre acestia dorind sa rupa PSD in bucatele. Sunt chiar ajutati sa faca asta. A fost o discutie intre patru ochi in care s-au tras multe concluzii. Cea mai importanta este aceea ca trebuie sa ne unim cu totii fortele. Acum, la greu!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Decizia fostului secretar general al PSD vine la o zi după ce SUA l-au interzis pe Liviu Dragnea pe teritoriul lor. Ştefănescu a susţinut în ultima perioadă că Dragnea este condamnat politic. După condamnarea lui Dragnea, Ştefănescu a fost înlăturat din fruntea PSD. Acesta a declarat chiar că în PSD ar exista o listă neagră cu persoane indezirabile. În replică, Dăncilă a declarat că Ştefănescu şi-a ratat cariera de scenarist.

Citeşte şi: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.