Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea relaxare - Trafic intens pe autostrada A2

trafic autostrada

Traficul rutier este intens, vineri seară, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, iar în zonele unde se desfăşoară lucrări se circulă în coloană, anunţă Centrul Infotrafic potrivit news.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul rutier este intens. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare.

Pe anumite tronsoane, circulaţia este restricţionată pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil: km 27-36, Cernica, Ilfov - Fundulea, Călăraşi; - km 84+120 m - 91+750 m, Drajna Nouă, Călăraşi.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta alternativă DN 2 Bucureşti - Urziceni - DN 2A Urziceni - Hârşova - Constanţa sau DN 3 Bucureşti- Fundulea - Lehliu - A2.

"Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp", arată Centrul Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.