Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Marea' reorganizare de la nivelul Ministerului Dezvoltării: au fost tăiate două posturi de secretar de stat şi unul de subsecretar

Mediafax
Adrian Veștea

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, anunţă că Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), fiind diminuat numărul secretarilor de stat.

"Guvernul a aprobat reorganizarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, printr-o hotărâre. Este, astfel, al nouălea minister care răspunde cerinţelor din legea 296 pe anul trecut şi se încadrează în termenul de 30 iunie, pentru a-şi anunţa reorganizarea. La nivelul Ministerului Dezvoltării, reducerea înseamnă, concret: doi secretari de stat şi un subsecretar de stat. Au fost desfiinţate, aşa cum cere legea, posturile vacante şi astfel a rezultat o reducere de la 715 posturi la 701, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetelor acestora", a precizat Mihai Constantin, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria.

Premierul Marcel Ciolacu anunţa înaintea şedinţei de guvern că urmează să fie aprobată reorganizarea MDLPA, în condiţiile în care nouă instituţii centrale şi-au redus deja structura de personal.

"Aprobăm astăzi reorganizarea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Deja 9 din 20 de instituţii centrale ale Guvernului şi-au redus structura de personal şi vom accelera procesul cu restul ministerelor, ca să ne încadrăm în termenul asumat de 30 iunie", a spus premierul, în debutul şedinţei de guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.