Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele actor Florin Piersic plânge moartea lui Mircea Albulescu: Sunt lovit în inimă

florin piersic

Marele actor Florin Piersic plânge moartea lui Mircea Albulescu. Actorul Mircea Albulescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul era internat de câteva zile la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

"Îmi aduc aminte cum îmi spunea: tu porţi şalul acela alb la gât, eu ce să îmi pun să mă întrebe lumea: unele este inelul acela pe care îl aveai. Avea umor şi era foarte dăruit profesiei", a declarat Florin Piersic.

"Avea umor şi era dăruit profesiei. Îl ştiu de când eram student. În toate filmele, crea personaje din amănunte. L-am iubit foarte mult. Sunt dărâmat. Sunt lovit în inimă. Nici nu ştie publicul ce mare pierdere este Mircea Albulescu", a mai precizat Florin Piersic.

"Era un actor de compoziţie excepţional. Îmi aduc aminte de filmele cu Mărgelatul, juca un fel de afacerist, dar avea o viclenie, ştia cum să îşi contruiască personalul", a afirmat acesta.

"Sunt îndurerat pentru că toţi colegii mei, prietenii mei pleacă în stele. Este încă o palmă dată de soartă, pierzând încă un om de care am fost legat", a mai spus Florin Piersic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.