Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele DUȘMAN al lui Liviu Dragnea, declarații neașteptate: 'Chiar sunt sub stare de șoc și nu pot face declarații. Sunt și eu om, ca și dumneavoastră'

dragnea masina

Preşedintele-executiv al PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, luni, că e șocat după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) de a îl condamna pe președintele PSD, Liviu Dragnea, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„O să avem mâine (marți -n.r.) Biroul Politic Național și Comitet Executiv și vom lua deciziile într-un moment foarte greu. Sunt șocat. Nu pot să fac comentarii. Chiar sunt sub stare de șoc și nu pot face declarații. Sunt și eu om ca și dumneavoastră”, a declarat Paul Stănescu, la sediul PSD.

Citește și: Klaus Iohannis a dat cărțile pe față! Ce pregătește după alegerile europarlamentare

Întrebat dacă regretă decizia judecătorilor în cazul lui Liviu Dragnea el a răspuns pozitiv.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa.

Citește și: Bomba a fost detonată: Traian Băsescu, premier!

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendumul din 2009, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.