Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele pericol privind aderarea României la Schengen: 'Subiectul riscă să fie neglijat de politicieni nepăsători!'

gandul.ro
schengen

Marele pericol privind aderarea României la Schengen: 'Subiectul riscă să fie neglijat de politicieni nepăsători!'

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă, marţi, că ”este esenţial ca subiectul aderării României la Spaţiul Schengen să rămână în prim-plan”. Potrivit acestuia, ”fără o atenţie constantă şi un angajament ferm, acesta riscă să fie neglijat de politicieni nepăsători”.

”La invitaţia Colegiului Naţional de Apărare, am participat la conferinţa Europa fără frontiere: dimensiuni politice şi instituţionale ale aderării României la spaţiul Schengen care a avut loc la Iaşi. Este esenţial ca subiectul aderării României la Spaţiul Schengen să rămână în prim-plan! Fără o atenţie constantă şi un angajament ferm, acesta riscă să fie neglijat de politicieni nepăsători, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. De aceea, nu voi ezita niciodată să particip la astfel de evenimente, atât la nivel naţional, cât şi european”, a scris, marţi dimineaţă, pe Facebook, Eugen Tomac.

Acesta afirmă că, în cadrul conferinţei, a avut oportunitatea de a prezenta cele două acţiuni legale pe care le-a iniţiat în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, în calitate de membru al Parlamentului European, relatează News.ro.

”Sunt ferm convins că cea mai bună modalitate de acţiune pentru noi este să obţinem acest drept fundamental prin mijloace legale”, a mai transmis Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.