Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele reproș pe care i-l aduce Gheorghe Flutur lui Florin Cîțu (video)

Inquam Photos - George Călin
Inquam Gheorghe Flutur

Preşedintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, i-a reproșat duminică, la Antena 3, fostul lider al formațiunii, Florin Cîțu, că a început să discute despre remanieri fără să consulte premierul sau liderii centrali.

„A fost o discuție săptămâna trecută legată de posibile evaluări și remanieri, dar acea discuție, din câte știu eu, nu a fost făcută cu premierul. Este atributul premierului României”, a spus Flutur.

Întrebat în acest context dacă Florin Cîțu era prea ocupat cu „jocurile interne de partid”, Flutur a răspuns că o remaniere „nu o anunți cu două săptămâni sau poate consulți măcar liderii partidului să vezi ce se întâmplă”.

Flutur a adăugat că nu au fost discuții despre așa ceva, evaluarea miniștrilor în plină criză trebuie cântărită, însă nici nu a exclus vreo remaniere.

Întrebat, mai departe, ce rol a avut președintele Klaus Iohannis în această schimbare, preşedintele interimar al PNL a răspuns: „Nu cred că a avut niciun rol. Nu ne-am întâlnit, nu am avut discuții. Nu știu să fi avut vreo implicare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.