Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri de contrabandă de peste două milioane de lei, confiscate de Garda de Coastă din Constanţa

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii Gărzii de Coastă aflaţi în punctele de trecere a frontierei din Portul Constanţa, Ostrov şi Vama Veche au identificat şi reţinut mărfuri contrafăcute şi de contrabandă în valoare totală de peste două milioane de lei, în urma unor verificări desfăşurate în ultimele 48 de ore, au informat vineri reprezentanţii instituţiei, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Garda de Coastă, poliţiştii Grupului de Nave Constanţa împreună cu vameşii au descoperit, vineri, într-un container sosit în Portul Constanţa din China, peste 28.600 diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.950.000 lei dacă ar fi fost originale. Totodată, lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Ostrov, în urma verificării unui microbuz înmatriculat în Ucraina, aflat pe sensul de intrare în ţară, au descoperit ascunse în habitaclul autovehiculului 499 flacoane de parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, aparţinând unui cetăţean ucrainean.

"Alte bunuri contrafăcute, flacoane cu parfum şi articole vestimentare, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Ostrov şi P.T.F. Vama Veche asupra unor cetăţeni ucraineni şi români, care au încercat să le introducă în ţară, joi, 29 martie, valoarea totală a bunurilor reţinute în ultimele două zile fiind de 2.006.240 lei", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.