Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Margaret Court consideră că are mai multe merite decât Serena: Ea a jucat cu 7 ani mai mult ca mine. Am născut doi copii, iar după primul am câştigat trei Grand

eurosport.com
Serena Williams

Fsta jucătoare australiană de tenis Margaret Court a declarat că are mai multe merite decât Serena Williams, care a fost omagiată la scară largă după eliminarea de la US Open, sinonimă cu retragerea din circuit, potrivit news.ro.

Court este deţinătoarea recordului de grand slam-uri (24) şi a dominat lumea tenisului în anii '60-'70.

"Am apreciat-o pe Serena ca jucătoare, dar nu cred că ea m-a apreciat vreodată. Serena a jucat cu şapte ani mai mult ca mine. Eu m-am retras după puţin de 30 de ani. Am revenit în circuit după doi bebeluşi. După primul meu copil, am câştigat trei din patru Grand Slam-uri. Iar Serena nu a mai câştigat un Grand Slam de când a avut un copil", a spus ea, conform lequipe.fr.

Court a denunţat şi afirmaţiile celor care spun că cele 11 titluri ale ei la Australian Open la simplu valorează mai puţin decât cele şapte ale Serenei Williams.

De mulţi ani, Court, în vârstă de 80 de ani, veterana s-a simţit respinsă de iubitorii de tenis din cauza credinţelor sale creştine care au determinat-o să se opună căsătoriei între persoane de acelaşi sex, când aceasta a fost propusă în Australia în 2017, sau să declare, doi ani mai târziu, că transsexualii sunt o "creaţie a diavolului şi nu a lui Dumnezeu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.