Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Margareta Clipa, poveste uluitoare: a divorțat și apoi s-a căsătorit cu nașul ei de cununie

Margareta Clipa este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, iar acum relatează detalii picante din tinerețea ei.

Margareta Clipa susține că a avut o relație cu Gheorghe Cusiac, dar mama acestuia a intervenit și le-a distrus relația. Anii au trecut, iar cei doi au rămas în relații bune.

”Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus. «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, a povestit Margareta Clipa.

Ulterior, Gheorghe Cusiac i-a fost naș de cununie Margaretei Clipa. Chiar în timpul pregătirilor de nuntă, cei doi și-au dat seama că sentimentele lor n-au murit.

Amândoi s-au căsătorit, dar în tot timpul ăsta aveau o relație. În cele din urmă au decis amândoi să divorțeze și ulterior s-au căsătorit.

”Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.