Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mari Clasici ai Literaturii, ediţie de colecţie a editurii Litera

descopera.ro
Literatura

Editura Litera lansează un nou proiect editorial - „Mari Clasici ai Literaturii”, capodoperele literaturii, reunite într-o colecţie unică, potrivit news.ro.

Volumele sunt cartonate, cu folio argintiu, grafică elegantă. Titlurile alese (clasice şi contemporane) sunt semnate de autori precum Svetlana Aleksievici, A.P. Cehov, Alice Munro, Edith Wharton, Mihail Bulgakov, Saul Bellow, George Orwell şi mulţi alţii.

Cititorii pot achiziţiona cărţile colecţiei prin abonament, exclusiv pe site-ul editurii Litera - https://www.litera.ro/abonamentclasici, cu o ofertă specială de abonare şi multiple beneficii.

Din 8 septembrie, colecţia apare şi la toate chioşcurile de presă din ţară, primul volum („Crimă şi pedeapsă”, de F.M.Dostoievski) având preţ special de 9.99 lei.

Maia Morgenstern, ambasadorul colecţiei „Mari Clasici ai Literaturii”, recomandă: „Pentru mine, biblioteca este un spaţiu sacru. Este acel loc viu care adună laolaltă atâtea epoci, idei, poveşti imaginare sau adevărate, încât, dacă le citeşti pe toate sau doar o parte din ele, nu ai cum să nu devii mai bun, mai frumos şi mai bogat. [...] «Mari Clasici ai Literaturii» este o colecţie importantă pentru România, ce reuneşte într-un cadru unitar cele mai valoroase opere ale literaturii române şi universale, fiind, în acelaşi timp, o selecţie care îndeplineşte misiunea de bază a fiecărei biblioteci: aceea de a creşte cititori”.

Editura Litera are o tradiţie de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reuşite majore, a editat 9.000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficţiune şi nonficţiune, Litera a reuşit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa de carte din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.