Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini a RĂBUFNIT, după incidentul cu steagul negru de la Sfântu Gheorghe: 'Cer, public, Președinției și Guvernului, să anunțe măsurile luate'

grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, apel către autoritățile române pentru sancționarea de urgență a primarului de la Sfântul Gheorghe, care a arborat un steag negru la primăria din urbe, chiar de Ziua Imnului Național.

“Ce găselniță mizerabilă, cu invocarea distincției Pro Urbe! La toate sărbătorile naționale ale României, din UDMR moare sau este pomenit cineva! Drept cine ne luați? Dați o căutare simplă pe net și vă veți îngrozi de tupeul edilului din Sfântu Gheorghe! De Ziua Unirii, steagul negru a apărut tot pe sediul primăriei, în memoria unui alt membru UDMR decedat. În anul precedent, același steag a fost...uitat pe clădire, tot în zi de mare sărbătoare românească, deși cel pomenit decedase de ceva timp. Dumnezeule, cât de ipocrit să fii, să instigi și să rănești atât de urât neamul românesc?! Suntem în An Centenar, suntem oameni raționali, milităm pentru pace și unitate, dar cu UDMR este imposibil! Eu nu voi fi liniștită, până când primarul din Sfântu Gheorghe nu va fi sancționat. Cer, public, Președinției și Guvernului, să anunțe măsurile luate împotriva sa și sper să fie urgente și pertinente! România nu va fi, niciodată, îngenunchiată, cu toate provocările ce i se servesc, dar România trebuie să-i pedepsească, întotdeauna, pe cei care îi terfelesc substanța și sufletul!”, a transmis  europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Citește și: Lucian Boia, despre politicieni: Au fost mai interesați să se îmbogățească decât să conducă țara spre o destinație valabilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.